If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eдин приятел скоро изкорми един Пасат, ръгна круз контрола (ръчката) на едно Толедо и всичко си заработи....няма обучаване, няма нищо...може и някои от тук да има късмет така...
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Eдин приятел скоро изкорми един Пасат, ръгна круз контрола (ръчката) на едно Толедо и всичко си заработи....няма обучаване, няма нищо...може и някои от тук да има късмет така...
Колега, доста е изписано по темата.............!!!!!
някой пробвал ли го е на 156 1.9 JTD преди фейслифта
според колегите в alfaowner не става...........
аз все си мисля че трябва да стане щото на 147 има круиз контрол с EDC15C7 а мойто ЕКУ е същото..........
Букса нямам та ще трябва да пускам жици (тва не е проблем)
гледам че колегата emzo е дал схема за JTD105 така че трябва да стане и на 110-115 коньовите версии
Аз имам следния проблем помагаите. Имам монтирана ръчка с темпомат- така купих колата, когато дам на контакт ми изписва круиз и изгасва с другите ламби, но круиза неработи. От какво може да е???
карам 166 2.4 ЖТД 136- коня.
Наведи се под педалите и огледаи стоп машинката и другата която е на педала на съединителя ......Наи-вероятно не контактуват в затворено положение при НЕнатиснати педали....ако ме разбра какво исках да ти кажа...
5 Ланчии зад гърба си!
И една Alfa 166 със смесени чуства засега!
Наведи се под педалите и огледаи стоп машинката и другата която е на педала на съединителя ......Наи-вероятно не контактуват в затворено положение при НЕнатиснати педали....ако ме разбра какво исках да ти кажа...
При мен беше точно това, но благодарение на колегата Christwei всичко вече е ток!!!
Хаиде колега оправяи круиза че е голяма мания....Днеска си правих експерименти ...Ямбол Варна закрепен на 90 км/ч по магистралата 5,5 нафта по борд ком.
Comment